Kol Böğreği Üretim Hattı

Kol Böğreği Üretim Hattı

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

BOYUT : 14500 x 2000 x 2000 mm
GÜÇ / GERİLİM : 20 Kw / 380 V
FREKANS : 50 / 60 Hz
KAPASİTE : 250 – 400 Kg / Saat
NET AĞIRLIK : 2100 Kg

 

Category:
Peynirli, kıymalı, patatesli, ıspanaklı kol böreği üretebilir, istediğiniz miktarda iç basabilirsiniz.
Ayarlanabilir kesme bıçağı sayesinde istediğiniz uzunlukta üretim yapabilirsiniz.
Özel sarma fırçası ile sarma inceliğini ve kalınlığını da ayarlayabilirsiniz.
El değmeden üretim aşamalarını geçen kol böreğinizi hattın sonundan toplayarak paketleyebilirsiniz.
Hamur açma, inceltme, sündürme, damlama usulü yağlama, iç basma ünitesi, sarma ve özel kesim bıçağıyla entegre bir sistemdir.

 

Teknik özellik detayları için PDF

dosyasına tıklayarak indirebilirsiniz

 

Mateks Watsapp
Merhaba Nasıl Yardımcı Olabilirim ?